Wie zijn wij?

Lavero Medical is een dynamisch bedrijf, dat staat voor kwaliteit, innovatie, resultaatgerichtheid en klantgedrevenheid. Wij zijn voornamelijk actief in de healthcare sector, en de farmaceutische industrie. Lavero heeft zijn oorsprong in het Roestvasstaal en is vanuit deze divisie werkzaam voor diverse branches. De link naar de medische branche is vanuit onze activiteiten in de loop der jaren steeds meer gegroeid. Zo is, mede door de steeds meer toenemende klantvraag en groeiende expertise op dit terrein, onze Lavero Medical divisie ontstaan. Lavero Medical is zich met succes in de Nederlandse en Belgische markt aan het profileren als de partij voor fullservice dienstverlening in de Healthcare, als het gaat om high end voorzieningen, inrichting en afwerking van OK's, cleanrooms, laboratoria en alle andere denkbare medische ruimtes. Van wandafkleding, tot de nieuwste Infrarood verwarmingstechniek, Lavero Medical is er in thuis en helpt zijn klanten bij advies en realisatie van projecten.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen onze sector en onze samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven in binnen,- en buitenland, kunnen wij onze klanten een breed scala aan producten en diensten aanbieden.

Lavero Medical heeft als drive; bijdragen aan een betere kwaliteit van gezondheidszorg voor de best mogelijke prijs/prestatie verhouding en streven naar een maximaal tevreden klantenkring.